加入华同
搜索
黄金广告位联系EMAIL:[email protected] 黄金广告[email protected]

半夜三更煮宵夜------金牌馄饨面

; G+ `1 Q/ B. c  g% W  \0 e, n& ~; i0 _+ N, _& J& m

8 B( ?; x' F- x: L  }5 x% U) ~9 R        睇剧睇得肚饿,想食滴嘢。$ `7 y3 u/ c$ ~# S% ]
        北京唔似广州,通宵都有嘢食。无办法,自己煮啦。- I2 N! ~8 V* {* J+ X

; ^) X4 d( n$ q- x        食咩啊?睇下雪柜,纵有饺子同埋剩菜一碟。
. D/ c7 ^) C/ d9 p/ ]        甘就。。。方便面一袋,湾仔码头饺子5个,就系自己出品嘅金牌馄饨面啦。% M( x4 {5 f* u, @7 [; R

% r# x9 ^' u9 z/ ]        试下,都唔错哦。
3 \" i0 ]1 q, Y& g. b        

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?加入华同

看着就十分可口,跟湾仔码头广告中媲美

去饺子馆买好吃的饺子冷冻起来 比普通的速冻饺子好吃呦~
8 ~! P  J0 P$ Q/ r: f% X

huze 发表于 2013-1-13 03:02
$ Z0 D8 Y$ b) S3 m, s/ j看着就十分可口,跟湾仔码头广告中媲美
. S' t& {; B8 |: G2 T4 E

/ Y. ]. }* c% N6 Y     有那么好呀哈哈。

闹妖の熊猫 发表于 2013-1-13 03:26
. L  q/ W9 z# m' M; @" v1 c去饺子馆买好吃的饺子冷冻起来 比普通的速冻饺子好吃呦~
2 Z( j$ B; H5 a9 _: M4 v# O
$ T2 [! I8 B  N3 _8 B$ v
     北京的饺子馆好吃的不多呀。

unoyans 发表于 2013-1-13 18:53 ! G' ~+ ?9 C  h
北京的饺子馆好吃的不多呀。
: I* `+ G+ r$ d, O# p5 y. L
HOHO 那就得自己发现啦 不知道你去没去过开口笑饺子 这个好多地方都有连锁

闹妖の熊猫 发表于 2013-1-13 18:57 5 G# r, |7 I+ l5 M1 m# G- [- o
HOHO 那就得自己发现啦 不知道你去没去过开口笑饺子 这个好多地方都有连锁
6 b( ]0 q1 C, J8 G! g$ l

' Y7 a" r. t5 x0 a1 E    没有呢,不过现在倒有点想吃饺子了。

呵呵,很诱人啊

冰冷的火焰 发表于 2013-1-15 10:51 ; f$ z7 v' D& _1 a7 ~% v3 ]
呵呵,很诱人啊
6 X4 I; |9 m; s3 B* j2 ]
# \$ ~3 F# Z9 f4 x: T2 b3 R% e$ {8 x+ S
    是吗哈哈。。

好有港FEEL喎~ 不過我覺得灣仔唔係咁好食囉~