加入华同
搜索
黄金广告位联系EMAIL:[email protected] 黄金广告[email protected]

半夜三更煮宵夜------金牌馄饨面

( x6 n. J) R# ~# r
' ]1 q3 W3 h; i        : t# W: ]& h% }; s; s' L' {( a9 V
        睇剧睇得肚饿,想食滴嘢。
5 _" n: |: k, v9 f" z        北京唔似广州,通宵都有嘢食。无办法,自己煮啦。9 e' x- o2 |) e! |

( T0 s& z' v& V3 N        食咩啊?睇下雪柜,纵有饺子同埋剩菜一碟。0 l- t# z! L1 q, y
        甘就。。。方便面一袋,湾仔码头饺子5个,就系自己出品嘅金牌馄饨面啦。
7 v( F, g/ M4 R# F        
: c, O( I8 r2 J' u& J# `# b. D        试下,都唔错哦。
0 h4 ^) O3 g- S% S- X* p; b        

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?加入华同

看着就十分可口,跟湾仔码头广告中媲美

去饺子馆买好吃的饺子冷冻起来 比普通的速冻饺子好吃呦~
9 V5 \: R; m; [7 r7 b

huze 发表于 2013-1-13 03:02 ( d' z  v. u  ]! P0 k
看着就十分可口,跟湾仔码头广告中媲美
' Q  u! X# U+ j: Y/ ]  G2 z1 S

- R: c' C( \* n: M8 ^) c! ^2 H4 ]3 e8 c# T     有那么好呀哈哈。

闹妖の熊猫 发表于 2013-1-13 03:26 % h. o+ L1 M6 E8 `6 ?
去饺子馆买好吃的饺子冷冻起来 比普通的速冻饺子好吃呦~
; Y, \5 G, ]9 L9 a( N* q( ?
- @( l! `0 n, E" U7 s, a
     北京的饺子馆好吃的不多呀。

unoyans 发表于 2013-1-13 18:53 5 h* v; P$ G' l! i
北京的饺子馆好吃的不多呀。

$ O  K8 P$ T7 E* H& j+ f2 KHOHO 那就得自己发现啦 不知道你去没去过开口笑饺子 这个好多地方都有连锁

闹妖の熊猫 发表于 2013-1-13 18:57
- Q- h. O* U3 p4 A/ V: |4 v  sHOHO 那就得自己发现啦 不知道你去没去过开口笑饺子 这个好多地方都有连锁
6 j) W( x( a. ?

% E8 t& l$ i# u: X% h    没有呢,不过现在倒有点想吃饺子了。

呵呵,很诱人啊

冰冷的火焰 发表于 2013-1-15 10:51 0 m; Q% i" [: n; L( I
呵呵,很诱人啊
( d8 S' F" t/ I, x8 d3 w
  @" P* a5 h, O1 g
    是吗哈哈。。

好有港FEEL喎~ 不過我覺得灣仔唔係咁好食囉~